Наградата за социјално претприемништво е натпревар за креативни идејни решенија во доменот на социјалното претприемништво меѓу студентите. Нашата мисија е, со наградата  да промовираме знаење и пракса за социјалното претприемништво помеѓу студентите како во Европа така и во Македонија.

 Конкурсот за Наградата за социјално претприемништво - Македонија 2016 е отворен во периодот од 16-ти февруари до 27-ми април 2016 година.

Повеќе информации за начинот на аплицирање можете да најдете на следниот линк:

http://socialimpactaward.mk/vodich-za-apliciranje/

Апликациите може да се поднесат преку следниот линк:

http://socialimpactaward.mk/prijava/