СТИПЕНДИИ ОД КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ТЕХНИЧКИ ФАКУЛТЕТ  И ФИКТ ПРИ УКЛО БИТОЛА.

 

Повеќе.