КРЕДО Центарот при Универзитетот „Св. Климент Oхридски“-Битола во соработка со Охридска банка – Societe Generale Group, ги мотивира сите студенти кои се во завршна година на ПРВ циклус или студенти на ВТОР циклус, да аплицираат за учество на летната школа  „БИДИ БАНКАР“.

 

Летната школа ќе се реализира во Охрид во периодот од 03 до 28 Јули 2017 година.

Вашите CV-а, доставете ги на следната адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. најдоцна до 12.06.2017 година.

Трошоците за храна и престој се покриени од страна на организаторот.

Повеќе информации: ТУКА