Ohridska Banka Societe Generale сакајќи да допрат до младите и иновативни умови, а по повод 10 години во Македонија, ја промовираат кампањата „Чиста 10-ка“ во која најдобрата бизнис идеја ќе добие до 10.000 евра!

 

Имаш иновативна идеја за бизнис?
- Ти фали грант до 10.000€? 
- Можеш да собереш тим од 4 претприемачи?
Аплицирај на https://www.f6s.com/cista10 во периодот од 22.09 до 22.10.2017 и реализирај го твојот сон! За сите подетални информации посетете ја www.cista10.mk.